Najnovšie recenzie zo sekcie Jednodruhové korenie
- Ozaj ostré ako má byť
Kupujem pravidelne, spokojná ako vždy.
- Viacero druhov v jednom balení
- Kľúčenka
Hodnotím to super. Objednávala som to ako darček mužovi, keďže má rád štipľavé. Ocenil kľúčenku, vďaka ktorej môže mať čili vždy pri sebe v prípade potreby :)
Výhoda
- Chuť
- Štipľavosť
Skvely doplnok do ázijskej kuchyne. Dodá jedlam výbornú chuť. Kto má rád ázijskú kuchyňu, určite kúpu neolutuje. Dala som ju do mrazničky, snáď jej to neublíži.
S produktom som veľmi spokojná, je to originálny darček pre syna budúceho kuchára.
- skvelá
- Balenie
- Rozmanitost chuti
- Nic
Bol som nadšený z výstižného a jednoduchého balenia. Presne takú jednoduchosť mám rád. Pozriem a hneď mi je jasné. ? Samozrejme na čom sa najlepšie testuje ostré? No predsa guláš ? všetky 3 chilli pasty vyskúšané na guláš. Za mňa veľký favorit moruga. Jolokia svojou slanostou aj príjemné dochuti. Treba si ale dávať pozor na množstvo a začať naozaj troškami.
Vrelo odporucam
Stále používame, spokojnosť.
- Svieža chuť s citrónovými tónami
- Žiadne horkasté pachute
- Hustota veľmi kolíše - od vodnatej tinktúry po mazaciu pastu
Štandard v mojej kuchyni, ideálny do omáčok.
Aj keď sa nezdá, je skutočne silný, na požadovaný efekt stačí 5-10 kvapiek do celej dávky.
- Ako keď skombinuješ to najlepšie z pizze a Arrabiaty omáčky
- Voňavé, veľké struky.
- Varila som polievku a dala som jednu prijemne pikantne - chut vynikajúca
- Pálivosť
- Chuť a vôňa
- Pekné balenie vhodné aj ako darček
- V balení sa nachádza aj prášok aj pasta
- Popis len v anglickom jazyku
Čistý oheň ktorý vás okamžite zohreje. Tri najpálivejšie papričky na svete v peknom balení s prehľadným popisom. Páči sa mi že v balení sa nachádza ako prášok tak aj pasta. Pálivosť je ohromujúca ale napriek tomu chuť a vôňa sú výborné. Vynikajúci produkt pre každého chilli nadšenca.
- Výborná chuť aj farba
- Žiadna
- výrazna jemná chuť
Zobrazujem 261 - 280 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...12 13 [ 14 ] 15 16...25 Ďalšie »