Najnovšie recenzie zo sekcie Jednodruhové korenie
Ochutiť si jogurt - zdravé, výborne.
S mletým bobkovým lístom som sa ešte nestretla, preto ma tento produkt potešil,super zvýrazni chut jedla - vyskúšané.
- Chuť
- Pikantnosť
- Značenie - prehľadné
Ako vždy, chilli od Doctora Chilli nesklamalo. Nádherne zabalené, chutné a tak akurát pikantné! Vrelo odporúčam každému, kto má rád pikantné jedlá. Každému jedlu dodá lahodnú chuť. Veľmi sa mi páči aj spôsob balenia v malých tubách. Ich mená sú napísané veľmi pekne a jasne. A vďaka svojej pohodlnej veľkosti sa zmestia naozaj kamkoľvek.
- Teším sa, až to vyskúšam...
- Malá dávka stačí.
- Nezameniteľná chuť
- Nebudete chcieť niečo iné
- Netreba to preháňať.
Toto čili korenie a omáčky jednoducho zvýraznia každé jedlo. Ich štipľavá chuť je ako explózia na jazyku, a človek cíti, ako sa mu prebúdza všetky chuťové poháriky. Korenie dodáva jedlu šťavnatosť a omáčky robia z každého pokrmu malú kulinárnu majstrovskú dielu. Pre tých, čo hľadajú osviežujúcu dávku pikantnosti, sú tieto produkty skvelou voľbou.
- Všetko vyhovojuce
- vyhodne balenie
- Zatiaľ kvalita a cena
je ostrá
Veľmi chutná smazena, sušená cibuľka - na dochutenie jedál, posypanie šalátov a iných jedál, rovnako ako snack
Skvelý tip na darček … ja som dostala odporúčanie a som spokojná. Skvelá alternatíva namiesto škoricového cukru. Rada používam do koláčov alebo ako posýpka na plnené guľky či parené buchty. Krásna vôňa!
- Balenie
- dve možnosti :korenie aj pyré
Odporúčam pre všetkým milovníkom chilli. Balíček je krásny, prehľadný a vhodný aj ako darček. Korenia aj pyré sú označené, ako názvom tak aj intenzitou pálivosti.
Carolina: Peklo samo. Výrazná, extra štipľavá a intenzívna chuť. Na jazyku ju cítiť ešte dosť dlho.
Scorpion: voňavé, silné a intenzívne chilli.
Jolokia: Chuťovo ma toto chilli oslovilo najviac. Má jemne nasládlu paprikovú chuť aj vôňu a príjemnú pálivosť.
Dobrý produkt.
Škorica ako ma byt. Voňavá príjemná
Ja som spokojná
Je fajn
Pouzivam uz len tieto 3 druhy korenia ( vratane mlynčekov), pretoze ich považujem za dobré a vhodné do kuchyne
- Miera štiplavosti
- Že sú aj vo forme prášku, a aj vo forme sauce-u
- Štekútanie po ochutnaní
Dlho som hľadala, ako Maďarka, ktorá miluje štipľavé, a už necíti tú jemnú štipľavosť, kým som konečne našla produkty The Chilli Doctor Super Hots. Moje chuťové bunky konečne zacítili božskú a originálnu pálivú chuť. Najviac mi chutil Carolina Reaper, ale aj ostatné 2 si radosťou dávam do jedla. Odporúčam tým, ktorý už nevedeli kde nájsť štipľavé, ktoré by aj ich pálilo.
- pikantnosť
Produkt je vo veľmi peknom balení, takže poteší aj ako darček pre blízkeho. Chilli sú naozaj veľmi pikantné a sú určené pre milovníkov chilli, nakoľko to naozaj už pri štipke na jazyku to riadne páli :) ale chutí veľmi dobre. Informácie sú prehľadné a vrelo produkt odporúčam.
Zobrazujem 281 - 300 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...13 14 [ 15 ] 16 17...25 Ďalšie »