Krajina pôvodu: Indie. Rímska rasca je dôležitou súčasťou nielen indickej kuchyne. Je jednou zo zložiek kari korenia alebo garam masaly. Výborne ladí s kuskusom a hojne sa používa k úprave dusených mas. Rímska rasca má veľmi prenikavú a ľahko horkastú chuť.Súčasť kari zmesí (mäsa), chlieb, nakladanie zeleniny, kapusta, mexická kuchyňa, arabská kuchyňa, chili con carne, kuskus, dusená mäsa, klobásy, paradajkovej omáčky. Pre svoju vôňu je nevyhnutnou súčasťou každej východoasjské kuchyne. - Minimálna trvanlivosť: Viď obalUchovajte v suchu!Distribútor: Liro BV, Verbreepark 1, 2731 BR Benthuizen, Holandsko (STT 847)Tento produkt obsahuje alergény 1-14. Pokiaľ Vás zaujíma, ktoré alergény obsahuje pravdepodobne v skutočnosti - kontaktujte nás prosím tu
Chýba alebo je nepravdivý niektorý dôležitý parameter? Uvedené informácie sú len orientačné, pred nákupom vo vybranom obchode odporúčame overiť, že predávaný model má kľúčové vlastnosti podľa vašich požiadaviek. Aj keď sa snažíme o maximálnu presnosť informácií, bohužiaľ nemôžeme zaručiť 100% správnosť. Ceny produktov sú vrátane DPH.